Particuliere dienstverlening

Ook u als particulier heeft te maken met fiscale wet- en regelgeving. Wij kunnen u daarin bijstaan. Wij zijn flexibel en staan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor u klaar. Ook in het weekend kunt u bij ons terecht.

 

Aangifte inkomstenbelasting

Wij helpen u graag met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. Veel particulieren laten namelijk geld liggen door een gebrek aan kennis van de Wet op de inkomstenbelasting. Door gebruik te maken van de kwaliteiten van Administratiekantoor de Liemers weet u in ieder geval zeker dat u niet teveel belasting betaalt. Daarnaast respecteren wij uw privacy en wij verklaren uw persoonsgegevens vertrouwelijk te zullen behandelen.

 

Toeslagen

Bij ons kunt u terecht voor vragen over alle toeslagen. Wij helpen u graag met de aanvraag of het stopzetten van kinderopvangtoeslag, huurtoeslag, zorgtoeslag en het kindgebonden budget. Ook kunt ons benaderen voor de aanvraag van studiefinanciering.

 

Aangifte schenk-erfbelasting

Bij Administratiekantoor de Liemers bent u aan het juiste adres voor hulp bij en/of vragen over deze relatief onbekende belastingen. Wij helpen u graag bij het invullen van de aangifte en voorzien u, waar nodig, van advies.

 

Grensoverschrijdende fiscale vragen

Doordat wij als Administratiekantoor de Liemers in de grensregio actief zijn hebben we al een brede ervaring opgedaan met de Duitse fiscale wet- en regelgeving. Indien u vragen heeft, aarzelt u dan niet en neem gelijk contact op met Administratiekantoor de Liemers. Ook staan we voor u klaar als u vragen heeft over de fiscale wet- en regelgeving in andere landen.

 

Particuliere administratie

Veel particulieren hebben de financiële administratie niet of onvoldoende op orde. Dit heeft tot gevolg dat er geen duidelijk inzicht is in de inkomsten en uitgaven. Toch is dit inzicht erg zinvol en vooral bij het aanvragen van een toeslag of een hypotheek. Administratiekantoor de Liemers helpt u graag bij het op orde brengen van uw financiële administratie. Hierdoor krijgt u duidelijk inzicht in uw financiële situatie. Dit is wel zo prettig als u wilt investeren in een nieuwe auto of woning.

Online afspraak

Super! Kennis maken met nieuwe ondernemerstalenten vinden wij leuk!
Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Afspraak maken

recent nieuws