Fiscale dienstverlening

Bij Administratiekantoor de Liemers kunt u terecht voor al uw vragen over en hulp bij fiscale aangelegenheden. Loek heeft 25 jaar gewerkt bij de Belastingdienst en heeft op die wijze enorm veel ervaring opgedaan met de Nederlandse belastingwetten. De belastingwetten laten ruimte voor interpretatie en Administratiekantoor de Liemers zorgt ervoor dat van die ruimte optimaal gebruik wordt gemaakt. Wij leveren de volgende fiscale diensten:

 

-          Verzorgen van de aangiften IB/VPB/OB/LH;

-          Het begeleiden bij bezwaar- en beroepsprocedures;

-          Oprichting van een NV of BV;

-          Verzorgen van een aangifte schenk- en erfbelasting;

-          Advies op het gebied van pensioen;

-          Advies met betrekking tot ondernemingsstructurering;

-          Advies voor bedrijfsopvolging;

-          Advies bij internationale belastingzaken;

-          Advies bij overnames  en fusies.

 

Verzorgen van de aangiften IB/VPB/OB/LH/dividendbelasting

Als ondernemer heeft u te maken met veel administratieve verplichtingen, maar ook met diverse fiscale verplichtingen. De belastingwetgeving is omvangrijk, ingewikkeld en verandert vaak. Niet naleving van de vele regels kan leiden tot hoog oplopende boetes. Daarom is het van belang dat u voor het verzorgen van uw aangiften ons inschakelt! Wij zorgen ervoor dat uw aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffing en dividendbelasting tijdig en juist worden gedaan. Hiermee voorkomt u boetes en weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.

 

Begeleiden bij bezwaar- en beroepsprocedures

Bent u het oneens met een beslissing van de belastingdienst en wilt u graag in bezwaar gaan? Administratiekantoor de Liemers kan u hierbij van dienst zijn. Ook de belastingdienst kan fouten maken. U kunt hiertegen in bezwaar gaan. Hoe sneller u in bezwaar gaat, des te sneller heeft u weer de beschikking over uw geld. Administratiekantoor heeft veel ervaring met bezwaar- en beroepsprocedures en kan u helpen om de afhandeling hiervan te bespoedigen.

 

Oprichting van een NV of BV

Wilt u een NV of een BV oprichten? Administratiekantoor de Liemers is een uitermate geschikte parnter om u bij de oprichting te adviseren. De rechtsvorm NV of BV zorgt voor een beperking van de privé aansprakelijkheid en heeft een betere uitstraling dan een eenmanszaak of een VOF, met name indien u veel internationale transacties wilt gaan uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat u voldoet aan de fiscale regels voor de NV of BV. Ook bieden wij hulp bij de inschrijving in de Kamer van Koophandel en vragen wij fiscale nummers aan.

 

Verzorgen van een aangifte schenk- en erfbelasting

Bij Administratiekantoor de Liemers bent u aan het juiste adres voor hulp bij en/of vragen over deze relatief onbekende belastingen. Wij helpen u graag bij het invullen van de aangifte en voorzien u, waar nodig, van advies.

 

Advies op het gebied van pensioen

Als ondernemer of DGA wilt u ook kunnen genieten van het leven als u met pensioen gaat. Uw oudedagsvoorziening wilt u dan ook goed geregeld hebben. Dit kan via DGA-pensioen in eigen beheer, een oudedagsvoorziening of een pensioenverzekering. Administratiekantoor de Liemers begrijpt uw belangen voor de toekomst en wij kunnen uw toekomstige inkomens- en vermogenspositie in kaart brengen. Daarna komen wij in begrijpelijke taal met een concreet en bondig advies. Kortom, bij Administratiekantoor de Liemers bent u aan het juiste adres.

 

Advies met betrekking tot ondernemingsstructurering

Administratiekantoor de Liemers geeft advies over de optimale rechtsvorm voor uw onderneming. Wilt u goed ingedekt zijn tegen aansprakelijkheid? Wilt u weten welke activiteiten u in welke vennootschap moet onderbrengen? En in welke vennootschap kunt u het best uw liquide middelen veilig onderbrengen? Dit zijn allemaal vragen waar Administratiekantoor de Liemers het antwoord op weet. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

 

Advies voor bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging is fiscaal heel aantrekkelijk geworden. Voor ondernemers, die hun onderneming voor een aantrekkelijke prijs aan hun kinderen willen overdoen, kan de bedrijfsopvolgingsfaciliteit van belang zijn. Administratiekantoor de Liemers kan u hierbij van passend advies voorzien.

 

Advies bij internationale belastingzaken

Doordat wij als Administratiekantoor de Liemers in de grensregio actief zijn hebben we al een brede ervaring opgedaan met de Duitse fiscale wet- en regelgeving. Indien u vragen heeft, aarzelt u dan niet en neem gelijk contact op met Administratiekantoor de Liemers. Ook staan we voor u klaar als u vragen heeft over de fiscale wet- en regelgeving in andere landen.

 

Advies bij overnames  en fusies

Situaties als overnames en fusies hebben meestal een grote invloed op de toekomst van een onderneming. Het is daarom van belang dat er in deze situaties zorgvuldig gehandeld wordt en dat de besluitvorming volledig is afgestemd op uw situatie en onderneming. De kracht van Administratiekantoor de Liemers is dat wij het hele fusie- koop- of verkoopproject overzien wat als basis geldt om de juiste keuzes te maken voor een eventuele koop, verkoop of fusie.

 

Online afspraak

Super! Kennis maken met nieuwe ondernemerstalenten vinden wij leuk!
Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Afspraak maken

recent nieuws