Administratieve dienstverlening

Uw administratie en boekhouding vertellen u hoe uw bedrijf ervoor staat. Met een goede administratie weet u precies waar uw onderneming geld kan besparen en hoe u het beste kunt investeren. Een goede administratie is dus een must voor iedere ondernemer. Een inzichtelijke administratie zorgt er voor dat u de juiste keuzes kan maken voor de toekomst. Administratiekantoor de Liemers kan u op meerdere fronten bijstaan.

 

Verwerken administratie

Wij boeken uw administratie in het boekhoudprogramma Exact Online. U levert alle facturen en gegevens aan (desnoods in een schoenendoos) en wij boeken uw administratie in. Maar het kan nog makkelijker! Er bestaat zelfs de mogelijkheid om een foto van een factuur maken te maken met uw mobiele telefoon. Wanneer u deze foto  uploadt in het boekhoudprogramma wordt de factuur automatisch op de juiste manier weggezet in de administratie.

 

Exact online is een geïntegreerd en geautomatiseerd  online pakket in één. Hierdoor heeft u als ondernemer altijd uw administratie up to date en u kunt te allen tijde deze administratie benaderen. Zo heeft u altijd en overal alle bedrijfsgegevens bij de hand.

 

Samenstellen jaarrekening

U kunt ervoor kiezen om zelf uw administratie in te boeken of om dat uit te besteden aan ons. Na het inboeken van de administratie wordt de jaarrekening opgemaakt. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van het samenstellen van de jaarrekening. Als ondernemer bent u verplicht om een jaarrekening op te maken. De jaarrekening geeft een duidelijk overzicht van de financiële gang van zaken van het afgelopen jaar. Voor een ondernemer hoeft een jaarrekening niet alles te zeggen. Indien er behoefte is, spreken wij de jaarrekening graag met u door. Denk hierbij aan de ontwikkeling van het resultaat, ontwikkeling van de liquiditeit en solvabiliteit, kasstromen en de inhoud van belangrijke posten in de jaarrekening.

 

Controle

Indien  de onderneming de administratie zelf boekt of indien een ondernemer dat wenst, zal Administratiekantoor de Liemers de administratie controleren op volledigheid en juistheid. Door Loeks jarenlange ervaring die hij heeft opgedaan bij de belastingdienst weet hij hoe een controle op juistheid en volledigheid door de belastingdienst wordt ingestoken. Dit kan u als ondernemer helpen om te voorkomen dat u bij een eventuele controle van de belastingdienst voor negatieve verrassingen komt te staan.  

 

Salarisadministratie

Administratiekantoor de Liemers verzorgt uw complete salarisadministratie. Van het versturen van de maandelijkse salarisspecificaties en de jaaropgave voor werknemers tot periodieke en cumulatieve overzichten die u als werkgever nodig hebt.

 

Daarnaast hebben wij veel ervaring met het opstellen van arbeidscontracten en het toepassen van CAO’s. Zo kunnen we u adviseren over de salarishoogte van medewerkers en helpen we u met het berekenen van de “kosten per uur”, zodat u precies weet hoeveel u kwijt bent aan personeelskosten. Daarnaast kunnen we u helpen met het aanvragen van vergunningen voor werknemers van buiten de Europese Unie.

 

Ook hebben wij de benodigde kennis op het gebied van de pensioenregeling, de werkkostenregeling, de artiestenregeling en de 30% regelingen.

Online afspraak

Super! Kennis maken met nieuwe ondernemerstalenten vinden wij leuk!
Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Afspraak maken

recent nieuws